Сашо Кадиев не позволява на Таня да прекрачи прага без него!

Водещият на „Преди обед” Александър Кадиев дума не обелва за бъдещото си дете. Той нищо не говори и за бременността на приятелката си Таня, както и да разкрива каквито и да е подробности около предстоящото весело събитие. Синът на актрисата Катето Евро дори се проявявал като тиранин спрямо майката на неродената си щерка. Той буквално я тормозел с притесненията си.

[caption id="attachment_434557" align="alignright" width="300"]Сашо Кадиев Сашо Кадиев не дава на любимата си да припари сама навън, което я влудява[/caption]

Веселият артист и телевизионен водещ по Би Ти Ви не реагирал на подпитванията на колегите си около престоящото му бащинство, с думите „Като му дойде времето ще кажа всичко. Дори ще го направя в предаването си. Така съм решил и не е от суеверие”, отговарял сина на актрисата на подмятанията на колегите си. Бременната му приятелка пък се оплаквала, че гаджето й я „затворил” в къщи и не й разрешавал да излиза от дома им, без той да я придружава. Според нея причината била прекалената грижовност на Сашо. Той треперел да не стане някоя беля по студа, по заледените улици и затова я молел да го изчака и тогава да ходят на пазар или да свършат задължителните си ангажименти.

Бъдещата майка била благодарна на Сашо Кадиев, че треперел над нея и неродената им дъщеря, но искала и от време-навреме да излиза сама на улицата и поне да свърши някоя и друга дребна работа, предвид ангажираността на мъжа си. Кадиев обаче бил категоричен, че това няма как да се случи без него. Сашо Кадиев е зает не само с предаването „Преди обед” по една от най-вървежните медии. Той разделял времето си и в театър „Сълза и смях”, където течела трескава подготовка по новата пиеса „Горката Франция”, заетостта си в медията и семейните си ангажименти.

Сашо Кадиев и неговата майка Катето Евро очаквали раждането на първото си дете и внучка през март. Според близки на ексцентричната актриса, позната от „Оркестър без име” била на седмото небе от щастие не само заради първото си внуче, амии защото малката ще носи нейното име. Тя също предлагала услугите си да свърши някаква дейност и по някакъв начин да помага, но синът й бил категоричен. Той искал всичко да свърши сам. Сяашо Кадиев бил непреклонен и държал Таня да пази къщата, а след като той се прибере, да свърши всичко, което е необходимо.