Асен Блатечки получи страхотна оферта от Слави Трифонов

Лошото момче на българското кино Асен Блатечки стартира годината със зашеметяващ удар.

Актьорът от култовите родни сериали „Фамилията” и „Стъклен дом” бе огрян за пореден път от щастлива звезда и стартира 2015 година с нов финансов удар. Освен, че не спира да играе почти през вечер в театъра и се снима в поне два филма на година, сега Асен Блатечки ще изгрее отново на малкия екран. Носи се мълвата, че Слави Трифонов е поканил актьора за жури в новия сезон на шоуто „България търси талант”, където се изяви и преди година.

[caption id="attachment_434548" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки получи страхотна оферта от Слави Трифонов Асен Блатечки получи страхотна оферта от Слави Трифонов[/caption]

Асен Блатечки отговорил веднага положително на офертата, без дори и да се замисли. Запознати припомнят, че именно той бе човекът, който пръскаше закачлива ирония и позитивизъм в миналия сезон на високорейтинговото шоу на Би Ти Ви. По време на кастингите пък актьорът бе посрещан като истинска рок звезда и раздаваше автографи с часове. „Монитор” дори припомня, че без помощта на охраната, трудно достигаше до сцената.

Според информацията, продуцентите от „Седем осми” преговарят и с примата на българския поп фолк – Глория. Припомняме, че тя вече работи с екипа на шоумена Слави Трифонов в първия сезон на „Мюзик айдъл”, когато нейното „стимулиращо не” се превърна в неизменна част от градския фолклор. За капак на всичко, Слави Трифонов се опитва да сложи тази пролет на скамейката на журито на „България търси талант” и вдовицата на Илия Павлов – Дарина Павлова.

Всеизвестен е фактът, че бизнесдамата е луд фен на американския вариант на формата, който е журиран от топмоделът Хайди Клум и Хауърд Стърн. Веселата вдовица е приятелка със скандалния радиоводещ и вече е провела консултации с него коя тактика на оценяващ е по-печеливша – тази да извадиш най-добрите качества и на неудачниците или пък да си лошото ченге, което предизвиква сълзи на огорчение в очите на кандидатите за слава. Дарина Павлова все още изпитва известни колебание дали да приеме отправеното й предизвикателство.

Това, което я спира за момента е фактът, че има твърде много ангажименти на Ботуша, пише pik.bg.