Цеца Величкович предизвика жесток скандал на гроба на Аркан

Цеца Величкович предизвика жесток скандал на гроба на Аркан
3.5 (70%) 2 votes

Цеца Величкович се оказа в епицентъра на грозна разправия на гроба на убития си съпруг

Цеца Величкович трябваше да понесе обидите на сестрата на Аркан

Цеца Величкович се оказа в епицентъра на грандиозен скандал. И то не къде да е, а на гроба на покойния й съпруг Желко Ражнатович-Аркан. Певицата отиде на гробищата, за да отбележи годишнината от смъртта му – 15 години. Там обаче тя се засече със сестрата на Аркан – Ясна Диклич.

Цеца Величкович се скара със сестрата на Аркан на гроба му

Цеца Величкович се скара със сестрата на Аркан на гроба му

Очевидно между двете съществува сериозен конфликт, който досега не е получавал публичен израз. По време на помена обаче Диклич се нахвърли с викове върху снаха си. Причина за гнева й се оказа кошницата, в която Цеца Величкович беше поставила житото за раздаване за Бог да прости. Певицата беше сложила кошницата на съседен гроб, а това провокира Диклич да й се разкрещи, че не може да се подава от кошница, стояла върху гроба на мъртвец.

За да бъде сеирът пълен, цялата грозна картинка се разигра пред очите на тълпа журналисти, които присъстваха на обреда. И съвсем естествено, веднага раздухаха новината за скандала между сестрата и вдовицата на Аркан.

Освен, че се разкрещя срещу Цеца, Ясна съвсем целенасочено я игнорира, когато оповести информацията за следващите помени на брат си. Тя заяви, че в последните 15 години тя е единствената, която организира помени за брат си, а от следващата с това ще се заеме сина й Никола. Който избра да се завърне в родната Сърбия.

Тя умишлено не спомена името на снаха си, въпреки, че певицата също всяка година отдава почит на убития си съпруг. Цеца Велиичкович успя да запази самообладание и не отговори на нападките на Диклич. Която се опита да каже още нещо, но синът й предвидливо покани гостите на помена в близкия ресторант, за да предотврати по-грозен скандал. Майка му обаче отказа да присъства и напусна гробищата побесняла, научиха от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар