Цеца Величкович се оказа в епицентъра на грозна разправия на гроба на убития си съпругЦеца Величкович трябваше да понесе обидите на сестрата на Аркан

Цеца Величкович се оказа в епицентъра на грандиозен скандал. И то не къде да е, а на гроба на покойния й съпруг Желко Ражнатович-Аркан. Певицата отиде на гробищата, за да отбележи годишнината от смъртта му - 15 години. Там обаче тя се засече със сестрата на Аркан - Ясна Диклич.

[caption id="attachment_434487" align="alignleft" width="300"]Цеца Величкович се скара със сестрата на Аркан на гроба му Цеца Величкович се скара със сестрата на Аркан на гроба му[/caption]

Очевидно между двете съществува сериозен конфликт, който досега не е получавал публичен израз. По време на помена обаче Диклич се нахвърли с викове върху снаха си. Причина за гнева й се оказа кошницата, в която Цеца Величкович беше поставила житото за раздаване за Бог да прости. Певицата беше сложила кошницата на съседен гроб, а това провокира Диклич да й се разкрещи, че не може да се подава от кошница, стояла върху гроба на мъртвец.

За да бъде сеирът пълен, цялата грозна картинка се разигра пред очите на тълпа журналисти, които присъстваха на обреда. И съвсем естествено, веднага раздухаха новината за скандала между сестрата и вдовицата на Аркан.

Освен, че се разкрещя срещу Цеца, Ясна съвсем целенасочено я игнорира, когато оповести информацията за следващите помени на брат си. Тя заяви, че в последните 15 години тя е единствената, която организира помени за брат си, а от следващата с това ще се заеме сина й Никола. Който избра да се завърне в родната Сърбия.

Тя умишлено не спомена името на снаха си, въпреки, че певицата също всяка година отдава почит на убития си съпруг. Цеца Велиичкович успя да запази самообладание и не отговори на нападките на Диклич. Която се опита да каже още нещо, но синът й предвидливо покани гостите на помена в близкия ресторант, за да предотврати по-грозен скандал. Майка му обаче отказа да присъства и напусна гробищата побесняла, научиха от hotarena.net.