Митко Лудия няма да бъде кремиран, въпреки изричното настояване на съпругата му Роси ЧерногороваМитко Лудия ще бъде погребан утре в Пловдив

Митко Лудия няма да бъде кремиран, въпреки изричното настояване на съпругата му Роси Черногорова. Почернената жена е искала да убитият й съпруг да бъде кремиран, а не погребан. От прокуратурата обаче категорично са забранили това да се случи.

[caption id="attachment_434469" align="alignleft" width="300"]Митко Лудия ще бъде погребан утре Митко Лудия ще бъде погребан утре[/caption]

Причината за отказа им е фактът, че на по-следващ етап от разследването на убийството на ММА боеца не е изключено да се наложи тялото му да бъде ексхумирано. Което би било невъзможно, ако той бъде кремиран. Манекенката не е имала избор и е отстъпила и утре ще погребе съпруга си след църковно опело, което ще се състои в 11 часа в църквата Св. Архангел Михаил в Пловдив, предават от "24 часа".

Припомняме ви, че Димитър Стоянов, по-известен като Митьо Лудия, беше разстреля пред дома си в Пловдив миналата вечер. ММА боецът е бил причакан от нападателя си, който е стрелял в него с ловна пушка. Стоянов е починал от раните си в линейката на път за болницата. Убиецът му все още е неизвестен, а версиите, по които разследващите работят за разстрела, са три.

Основната е, че длъжник на Лудия е стрелял по него, след като не е могъл да върне взетите на заем от него пари. Стоянов е държал заложна къща в Пловдив, в която е давал и огромни суми на заем, с още по-голяма лихва.

Полицаите не изключват и възможността убийството да е заради търговия с плът, с която, според неофициални данни, ММА боецът се е занимавал и дори е държал бардак в Пловдив. Намесват се и слухове за търговия с дрога.