Роси Черногорова зарязала всичко, за да е заедно с разстреляния ММА боецРоси Черногорова беше отведена от хора на мъжа си малко след убийството му

Роси Черногорова се скри след убийството на мъжа си - Димитър Стоянов - Митко Лудия. Красивата манекенка и децата й бяха отведени от хора на застреляния заместник-председател на федерацията по Шу Ту в неизвестна посока, за да бъде гарантирана безопасността им. Поне докато полицията не залови убиеца на 38-годишния Стоянов. Както и евентуалният му поръчител, каквито съмнения се появиха след разстрела.

[caption id="attachment_434428" align="alignleft" width="300"]Роси Черногорова с мъжа си Роси Черногорова с мъжа си[/caption]

Вдовицата заяви, че е видяла пред дома им Жоро Главата, което със сигурност поставя в опасност и нейния живот, ако се окаже, че той е замесен в разстрела на мъжа й. Стрелецът оставя Роси Черногорова сама да се грижи за двете си деца от убития - Наско, на 6 годинки и 4-годишната Даяна. Една от най-успешните родни манекенки зарязва всичко, когато среща Димитър и за секунда не се колебае да се премести от София в Пловдив, за да бъде с него. Красавицата никога не е криела, че половинката й притежава всичко, което тя търси в един мъж. И заради него е готова а всичко, предават от Hotarena.net.

Когато двамата се запознават, манекенката е сред най-търсените в бранша, лице на миланската агенция Уорд, а през кариерата си е миналата през Ивет Фешън и Визаж. Двамата бяха сочени за семейство за пример, покрай което никога не е имало скандали и изневери. Дори и след раждането на двете си деца Роси Черногорова е в перфектна форма, която поддържа с усилени тренировки във фитнес залата.

Където е обожавала да бъде заедно с половинката си Димитър, разкриват нейни приятелки.