Митко Лудия е бил сред най-доверените хора на покойния шеф на ВИСМитко Лудия въртял бизнеса на Главния в региона

Митко Лудия е бил сред най-доверените хора на покойния Георги Илиев. Оказа се, че разстреляният миналата вечер ММА боец е бил сред най-близките на Главния в този край на страната. И преди показното му убийство през 2005 година е въртял целият му бизнес в Пловдив и региона.

[caption id="attachment_434418" align="alignleft" width="300"]Митко Лудия Митко Лудия[/caption]

Хора, запознати с ъндърграунд средите в града по тепетата, разкриват, че Митко Лудия е заемал поста на шеф на ВИС в Пловдив и със смъртта му империята на покойните братя Илиеви губи още един от тарторите си. Както знаете, ММА боецът беше разстрелян пред дома си миналата вечер, след като убиецът му го е причакал пред входа на кооперацията, в която живее заедно със съпругата си - топ моделът Роси Черногорова и двете им деца - 6-годишният Наско и Даяна, на 4 годинки.

Три са основните версии за убийството му, по които работят криминалистите. Първата е свързана с лихварската му дейност. Стана ясно, че той е раздавал милиони на заем, но с огромна лихва. Митко Лудия е притежавал заложна къща в Пловдив, о покрай нея е въртял и бизнеса си с лихварството. И е възможно да е бил застрелян от длъжник, неуспял да върне задълженията си.

Втората версия е свързана с търговия с жива плът. Бизнес, в който убитият е бил сериозно намесен с бардака, който е държал в града. Момичетата му обаче не обслужвали кой да е и продавали услугите си само на доста заможни клиенти. Това кара ченгетата да се съмняват, че конкурент в бранша е поръчал убийството му.

Третата версия е Митко Лудия да се е забъркал в търговия с наркотици, научиха от vsekiden.com.