Емилия се изсмя над новината за връзката на Коко Динев и Джена!

Измислица и интрига е информацията, че Джена е новата любовница на осеменителя на фолкаджийките Коко Динев. Това заяви настоящата половинка на ресторантьора Емилия. Поводът е упоритата мълва, че брюнетката е новата страст на богаташа.

След като Емилия заминала да урежда в столицата училище на сина им Иван, Коко и Джена били забелязани да излизат от тузарски хотел в Сандански рано сутринта. Двамата били доста интимни, дори се целунали пред хотела, преди да се разделят, гласи още злобната клюка.

[caption id="attachment_434402" align="alignright" width="300"]Емилия Емилия подозира заговор и интрига във всичко това[/caption]

Емилия обаче напълно опроверга този слух. Поп фолк дивата каза, че наистина говорила с мъжа си, но нищо подобно не се е случило между двамата. Тя не забрави да подчертае, че това са най-хубавите години на двойката. И то не заради това, че имат син от връзката си, а защото нещата между тях са се случили и те са наистина щастливи, допълни още поп фолк звездата.

Емилия разкри истината и около спекулациите с другото дете на Коко Ивон от поп фолк певицата Анелия. Малко преди новогодишните празници тримата – Коко, дъщеря му Ивон и майка й, певицата Анелия бяха щракнати на обща снимка от тържеството. Фотото моментално обиколи Фейсбук. Според коментарите бизнесмена е стоплил отношенията с бившата си и отново е загърбил отношенията с настоящата си жена Емилия. Поради тази причина тя и сина й Иван липсват от общото семейно фото.

Певицата каза, че тя също била поканена, заедно със сина си на рождения ден на 11-годишната Ивон. Но лични ангажименти и служебни дела са й попречили да присъства на тържеството. За нея е напълно нормално бащата да е на празника на своята дъщеря и в това няма нищо лошо нито компрометиращо, допълни Емилия. Все пак припомняме, че блондинката не беше изобщо благосклонна, когато бившата заместителка в леглото на Коко Динев си празнуваше с феновете в култовата кръчма на мъжа й "Кошарите".