Полицията има заподозрян за разстрела на Митко и Наталия ДамяновиМитко и Наталия Дамянови бяха застреляни пред дома си миналия четвъртък

Полицията задържа предполагаемия убиец на Митко и Наталия Дамянови. Източник от МВР обясни, че за разстрела на съпрузите вече има заподозрян, който е бил задържан още миналия петък. Показанията на свидетел на убийството са посочили именно него като евентуалния убиец. При направените анализи пък по ръцете му са били открити барутни частици, които, както знаете, остават след стрелба с пистолет.

[caption id="attachment_434397" align="alignleft" width="300"]Митко и Наталия Дамянови Митко и Наталия Дамянови[/caption]

Мъжът не е успял да обясни откъде са, в момента тече проверка дали разполага със собствено оръжие. Той обаче е успял да издържи разпита с детектора на лъжата, а психологическият му профил не съответства на този, изготвен от специалистите. Между външния му вид и силуета на убиеца, заснет на камерите, също не се вижда особено голяма прилика. Заради това органите на реда са били принудени да го освободят, но вчера отново са го привиквали на разпит.

За заподозрения се знае, че е отправял заплахи към Митко и Наталия Дамянови, които бяха застреляни пред дома си малко преди да влязат във входа. На местопрестъплението са открити шест гилзи. От полицията издадоха, че мъжът е бил застрелян с два куршума, а съпругата му - само с един. Органите на реда продължават да работят по основната версия, а именно, че строителният предприемач и жена му са били убити за отмъщение и в основата на разстрела стои лична неприязън, научиха от vsekiden.com.

Както се разбра, срещу семейството има много жалби от хора, платили им за апартаменти "на зелено", но загубили парите си без да получат нищо.