Тези храни горят мазнини и свалят от теглото ни!

Тези храни горят мазнини и свалят от теглото ни!
3 (60%) 2 votes

Ето кои храни горят мазнини и подобряват метаболизма ни!

Много съвети могат да се дадат за регулиране на теглото и подобряване на метаболизма. Едни от тях е повече движение и стриктен подбор на храната. Има девет хранителни продукта, които подпомагат това да се случи в нашия организъм.

Една от тези полезни хранителни продукта е именно киселото мляко. Еликсирът на младостта съдържа пробитиотици, протеини и калций. Освен за регулиране на перисталтиката на червата, укрепване на костната система, то подобрява и храносмилането. Киселото мляко прави мускулната система по-силна.

храни

Тези храни трябва да присъстват на масата ви ако искате да отслабнете

Бананите също са храна, която се грижи за нашата елегантна визия. Защото южния плод съдържа калий. Този естествен продукт повишава водния баланс в организма и подобрява метаболизма.

Пикантните подправки са сигурни помощници срещу излишните килограми. Те подобряват метаболизма на организма и спомагат за отслабването дори и час, след като бъдат консумирани.

За стопяване на излишните мазнини спомагат и цитрусовите плодове. Доказано е, че те се „грижат” да не се натрупват неприятните мастни образования в организма ни.

Ябълки, ягоди и малини помагат да не се складират мастни образования в нашите клетки. Плодовете съдържат голямо количество пектин, което отблъсква и не дава възможност на клетките да се превръщат в депа на мазнините. По този начин те чистят и вредния холестерол на едно клетъчно ниво.

Всеки знае за благотворното влияние на чесъна, като естествен антибиотик. Но според последните изследвания той регулира още кръвната захар и ускорява метаболизма. Чесънът освен това поддържа едни ниски нива на инсулин, който пък от своя страна стопява мазнините.

Дори и четвърт чаена лъжичка канела на ден регулира кръвната захар и дори може да се използва като подсладител. Джинджифила увеличава многократно метаболизма и разширява кръвоносните съдове. Той чисти организма от вредните натрупвания и спомага за отслабването.

Консумацията на риба не само прави организма здрав, но и го снабдява с така необходимия хормон лептин. Това са храни, които не позволяват на организма да натрупва вредни мазнини, а е една здравословна храна.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Тези храни горят мазнини и свалят от теглото ни!”

  1. Martin Uzunov

    ян. 16. 2015

    е по-големи глупости не бях чел.

Добавете коментар