Ето причината, заради която Ирина Шейк заряза Кристиано Роналдо!

Мегазвездата на футболния терен Кристиано Роналдо е сломен. След четири годишна връзка той и Ирина Шейк се разделиха. Клюката за разлъката им тръгна оттам, че руският модел не отиде на церемонията по връчването на „Златната топка”. Звездата на Реал /Мадрид/ получава престижната награда за трети пореден път.

Освен това при благодарствената реч, която отправи португалеца при получаването на престижния трофей, той изобщо не спомена името на своята любима.

[caption id="attachment_434326" align="alignright" width="300"]Кристиано Роналдо Роналдо е съсипан след като разбра, че Ирина Шейк си има друг[/caption]

Красивият руски модел също не го поздрави, поне не го направи публично. Гаджето му е спряла да проследява профила на Кристиано и в социалната мрежа „Туитър”. Според информацията от световните медии Ирина Шейк е направила първата крачка и е напуснала футболиста. Последната информация в публичното пространство е, че тя е изневерявала на гаджето си.

Упоритите коментари разкриват, че модела го е направила заради непрекъснатите отсъствия на приятеля й и неговите безкрайни тренировки. Кристиано Роналдо е бил готов дори да й прости, но Ирина е предпочела да отиде при другия мъж. Това предизвикаа неимоверна болка и страдание на известния играч на Реал Мадрид. Според близки приятели на футболиста Кристиано е бил изключително чувствителен и раним мъж, и страшно много е обичал Ирина. Откакто красивия модел го зарязал, португалеца често плачел в дома си и страдал изключително силно от тази раздяла, доверяват и негови колеги от отбора му.

В момента болката на зарязания мъж е неимоверно голяма. Само преди няколко месеца двамата бяха красива и щастлива двойка. Те се явяваха заедно по купони, светски събития, както и на футболни мачове.

Кристиано Роналдо грееше от щастие, доволна и щастлива изглеждаше и чаровната моделка. Според клюката играчът на Реал /Мадрид/ бил от мъжете, които не се страхуват да показват чувства и емоции на публични места, и се е държал доста мило и галантно с половинката си. Ирина Шейк е била доста обгрижвана и обичана жена, но явно само това не е достатъчно, клатят глави близки до рускинята. Въпреки щастието и обичта, която сее излъчвала от двойката, Ирина Шейк заряза изведнъж своя млад и перспективен приятел. И отвори огромна рана в душата и сърцето му, незнайно докога.