Ново разкритие потвърди, че Татяна Стоянова е убита с изключителна жестокост и омраза!

Изключително огромна злоба е изпитвал килъра към убитата пиарка Татяна Стоянова. Това разкриха следователи, според които килърът е изпитвал адска омраза.

Припомняме, че младата Татяна Стоянова е убита точно на имения й ден, на 12 януари, на връщане от работа. Тя е била с огромен букет, поднесен й от колегите, оставила е колата и е тръгнала към входа на кооперацията. Татяна Стоянова е искала да се прибере в дома си, да се преоблече и да се приготви да празнува в ресторант с приятели своя празник. Преди това пиарката се е чула и с майка си.

[caption id="attachment_434301" align="alignright" width="300"]Татяна Стоянова Татяна Стоянова застреляна с изключителна злоба и ярост[/caption]

Дясната ръка на кмета на Пазарджик Тодор Попов е разстреляна точно на именния си ден, след като е оставила колата в гаража си. На излизане от него и на път за входа на кооперацията, в която живее убиеца я пресрещнал и е стрелял в нея. В тялото на разстреляната пиарка са изстреляни шест куршума. Два от тях са били изстреляни направо в лицето й, а останалите в тялото.

Според криминалистите само един от тях е бил достатъчен, за да причини смъртта на 34-годишната шефка на кабинета на граноначалника на Пазарджик. Но просто убиеца е поискал да се застрахова, за да не оживее пиарката. Това пък показва доклада на психолозите, които разнищват мотивите на убийството и правят портрета на евентуалния извършител.

До момента обаче няма заподозрян за извършеното тежко престъпление, причинило смъртта на младата Татяна.

Местните специалисти в криминалистиката повече от два часа със специални уреди претърсваха за метални предмети пространството до оградата на училище „Христо Смирненски” зад гаража на кооперацията, в която е живяла Татяна Стоянова.

Работи се по различни версии, както от лично отмъщение до служебни проблеми и ангажименти, заради които е възможен разстрела на пиарката. От направената аутопсия на трупа са открити къде са попаднали куршумите. Два от тях са уцелили корема на жертвата, два са попаднали в лицето й, един е в гърдите и един в областта над стомаха. Според психолозите стрелецът е бил хладнокръвен, стрелял е професионално и с цел да не пропусне мишената си.

Днес ще бъде опелото и погребението на шефката на кабинета на кмета на Пазарджик. Хиляди пазарджиклии ще се стекат, за да си вземат последно сбогом с 34-годишната жена.