Галена не се трогва особено от съдбата на хората, които са й дали животГалена изкарва луди пари, но не се грижи особено за родителите си

Галена заряза родителите си! Една от най-оборотните родни чалгаджийки не се трогва особено от живота на хората, които са й дали живот и не си прави труда да се грижи кой знае колко за тях. Оказа се, че Вичо и Венета Генчеви обитават доста малко жилище в мизерен панелен блок в Шумен, издават техни съседи.

[caption id="attachment_434293" align="alignleft" width="300"]Галена не се грижи особено за родителите си Галена не се грижи особено за родителите си[/caption]

По нищо не си личало, че двамата имат толкова заможна дъщеря, като дори обзавеждането в дома им, макар и спретнато и чисто, е вече доста овехтяло. Те обаче нямат възможност да го сменят с по-ново, нито пък да помислят, за по-голям и удобен апартамент.

Дъщеря им, която изкарва доста добри пари от хонорарите и участията си обаче не се сещала да предложи на родителите си да им помогне поне малко. За да могат да се радват на по-комфортно съществуване. Освен, че самата Галена разполага с не малко средства, половинката й Галин може да се похвали с още по-добра финансова стабилност. Както знаете, той е собственик на едно от най-големите предприятия у нас за сладки изделия, а от няколко години и на едно от най-оборотните заведения във Велико Търново - ресторанта Калоянова крепост.

Което редовно се пълни с гости. Благодарение на това Галена е напълно обезпечена откъм средства и не й се налага да мисли как да свързва двата края. Тя и вафленият бос обитават огромен палат над старата столица, но въпреки финансовото си благополучие, не праща и лев на родителите си, научиха от Hotarena.net.

Съседи на възрастните хора пък разказват, че те били прекалено горди, за да се оплакват и не спирали да повтарят, че дъщеря им не им е длъжна с нищо.