Иван Ласкин за пореден път беше изловен да пие и да караИван Ласкин спазва странен ритуал, докато си порка в автомобила

Иван Ласкин за пореден път беше изловен да пие и да кара. Папараците на Николета Лозанова, които открай време следят актьора, отново го спипаха, докато се налива с алкохол. При това без изобщо да си прави труда да излиза от колата си.

[caption id="attachment_434287" align="alignleft" width="300"]Иван Ласкин отново порка и кара Иван Ласкин отново порка и кара[/caption]

На всичкото отгоре звездата от "Васко да Гама от село Рупча" надига директно от бутилката, която ясно се вижда, че е пълна с уиски. След като удари няколко юнашки глътки, Иван Ласкин без изобщо да се смущава, че е поркан, подкара колата си и запраши в неизвестна посока. Любопитното е, че преди да отпие от уискито, половинката на Алекс Сърчаджиева спазва интересен ритуал.

Актьорът първо се прекръсти три пъти, след което започна да се налага по главата, сякаш, за да пропъди някакви мисли от нея. Зевзеците веднага изкоментираха, че Иван Ласкин сигурно е суеверен и се надява по този начин да предпази себе си да не предизвика катастрофа, докато е пиян.

Това далеч не е първото му подобно провинение, припомнят от hotarena.net. Неотдавна отново папараците на Николета Лозанова го изловиха да пие посред бял ден, след което да се качва на колата си. Тогава звездата гаврътна малко патронче, пълно с водка, а по пътя се отби и в месттна кръчма. Където удари една ракия и пак се качи в автомобила си.

Преди няколко седмици пък очевидци разказаха, че Ласкин е припаднал на улицата, а от него се е носела воня на алкохол. Според свидетелите актьорът е бил мъртво пиян, за пореден път. Заради пиянството и скандалджийския му нрав, дори и съседите му скочиха срещу него и събират подписка, за да го изгонят от блока.

[gallery link="file" ids="434288,434289"]