Митко Лудия е бил застрелян с ловна пушка в коремаМитко Лудия е издъхнал на път за болницата от раните си

Митко Лудия най-вероятно е бил убит заради голяма сума пари. Това е основната версия, по която работят криминалистите, заели се с разследването на поредното показно убийство, което потресе страната ни. Съпругът на една от най-красивите български манекенки - Роси Черногорова, е притежавал заложна къща, в която, по непотвърдена информация, е давал заеми с убийствено висока лихва.

[caption id="attachment_434273" align="alignright" width="300"]Митко Лудия беше убит снощи Митко Лудия беше убит снощи[/caption]

Най-вероятно именно един от длъжниците му се е превърнал в негов убиец, след като не е успял да върне взетата под наем огромна сума пари. Стрелецът е познавал много добре навиците на жертвата си, както и ежедневният му график. Килърът е стрелял с ловна пушка, като по първоначални данни, Митко Лудия е бил прострелян в корема с нея. Заместник шефът на федерацията ни по Ши Ту е починал от тежките рани и огромната кръвозагуба в линейката на път за болницата.

След като стрелял в Митко Лудия, убиецът му избягал в намиращата се в близост гора. В покрайнините на парк Лаута пък униформените са открили опожарен автомобил. Според органите на реда това е колата, с която стрелецът се е придвижил до местопрестъплението, за да причака жертвата си. И е изгорил возилото, за да заличи следите си.

Припомняме ви, че Димитър Стоянов, по-известен с прякора си Митко Лудия, беше застрелян снощи пред жилищен блок в парк Лаута в Пловдив. Жертвата се е прибирал в дома си, когато дебнещият го убиец е стрелял по него с пушката няколко пъти, научиха от "24 часа".

Веднага след разстрела полицията блокира всички изходи на града и започна масирана проверки на колите, опитващи се да го напуснат.