Мис Еквадор Катерина Канто жертва на красотата (Умря заради корекции)

Гласувайте за статията

19-годишна миска от Еквадор умря заради липосукция, съдят лекарите на Катрин Канто

19-годишната миска от Еквадор, Катерина Канто стана жертва на красотата. Брюнетката починала по време на операция след липосукция, която при това й била за награда.

Миналата година Катерина Канто печели конкурс в Еквадор. Сред нейните награди са нова кола, таблет и специална процедура, каквато заслужава кралицата на красота – липосукция.

Най-тъжното в цялата ситуация е, че Канто дори не е искала да се възползва от подарената операция. Нейният брат заяви пред медиите, че преди операцията хирурга я привиквал на няколко пъти, но тя упорито отказвала и дори обмисляла да подари наградата на някой друг.

Накрая, за да се отърве от досадния хирург, тя е приела да мине през процедурата. „Той не спираше да й звъни и да я уговаря да отиде при него. Обещаваше й, че ще я направи перфектна“, разказва още брат й.

Миска от Еквадор жертва на красотата

Миска от Еквадор жертва на красотата

Фаталната операция за Катeрина е била на 10 януари, а младата жена е починала на операционната маса.

Катерина Канто умря заради липосукция само на 19

Катерина Канто умря заради липосукция само на 19

Полицията разследва точните обстоятелства около смъртта й. От болницата обяснили на адвоката, че тя е починала от инсулт на мозъка, а на родителите заявили, че причината смъртта й е сърдечен удар. „Наредени са цитологичен и патологични прегледи, за да знаем каква точно е причината за нейната смърт. Лекарите и медицинския персонал, които са присъствали по време на операцията са арестувани и им е забранено да напускат страната, казва още адвокатът.katerina 4

Младата красавица е починала на операционната маса, а нейният адвокат определя обстоятелства около смъртта на Катерина Канто като престъпни, тъй като тя не е единствената латиноамериканска красавица, която е починала при операция в ръцете на естетичните хирурзи.katerina 5

По време на липосукция през 2011 г. почина бразилската манекенка Памела Нашименто (27), а миналия месец бразилската миска Андреса Ураш бе прехвърлена в интензивното отделение след пластична операция от подобен тип.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар