Людмила Захажаева е получила специална покана да участва в риалити форматЛюдмила Захажаева ще прибере тлъст хонорар за участието си

Людмила Захажаева отново ще се изявява на екрана! Колоритната майка на Албена Вулева пак ще се вихри в телевизионно предаване, но за съжаление на българските й фенове, форматът този път няма да е в родината ни. А в нейната родна страна - Русия.

[caption id="attachment_434264" align="alignright" width="300"]Людмила Захажаева Людмила Захажаева[/caption]

Култовата звездна мама е получила специална покана от продуцентите на популярен риалити формат в Русия да се включи в предаването им. Естествено, предложението им било съпътствано и със съответния тлъст хонорар, който веднага убедил мадам Захажаева да приеме предложението. Така след няколко седмици Людмила Захажаева заминава за родината си, за да събере очите и на сънародниците си с поведение и бисери.

Както знаете, майката на скандалната Албена Вулева се оказа не по-малко скандална и от нея самата след като най-накрая се появи в публичното пространство. Отраканата родителка предизвика жестоки разправии в Къщата на ВИП Брадър, където беше със статута на специален гост. С поведението си звездната майка успя да изкара извън релси от бяс кажи-речи всеки един съквартирант в шоуто, без собствената й дъщеря.

Според запознати именно благодарение на скандалджийския си нрав Людмила Захажаева е била забелязана и от продуцентите на руското шоу. Което също е сеирджийско и основната цел на Людмила ще е да лази по нервите и на тамошните участници, научиха от hotarena.net. Самата тя не скри още след края на участието си във ВИП Брадър, че няма търпение отново да получи поле за изява в някой ефир. За нейна радост, а и за радост на феновете й, в най-скоро време и това ще се случи.