Колежките й в шок: Райна направи немислимото!

Колежките й в шок: Райна направи немислимото!
5 (100%) 1 vote

Райна наистина направи немислимото спрямо колежките си от поп фолк гилдията!

Пилето на поп фолка Райна се възмути, че всеки в днешно време и най-вече колежките й си създават фалшив живот. Тя ги упрекна, че си изграждат илюзорен лукс на това, в което си въобразяват, че живеят. Райна не подмина и идеалния живот, към който се стремят да попаднат всичките до една нейни колежки. Певицата заяви, че те не искат реалности, а стремежа им е насочен само към това, което за момента им изнася и се чувстват изгодно.

Тя не подмина и използването на фотошопа, който на практика показва това, което искаш да бъдеш, а не това, как изглеждаш и каква си в действителността. Демонстрираш също любовни чувства, които в повечето случаи са фалшиви. Подражаваш на мадами, които изглеждат скъпо и струват също скъпо, обградени само в лукс, разкош, в легло със сто рози и прочие, продължава с осъдителната си тирада Райна.

Райна

Райна предизвика искрената омраза на много от колежките си със своето изказване

Ослепително, модно и очарователно, така изглеждат те за голяма част от хората, къдри още в собствения си профил поп фолк звездата.

Пайнерката твърди, че това обаче е сливане с всичко, губене на своя идентичност, своя физиономия, унифициране. Хубавицата не може да си обясни защо всички се стремят да изглеждат еднакво, да нямат собствена физиономия, свой маниер и поведение, а да изглеждат еднакво с всички тиражирани красавици.

Бившото гадже на Коцето твърди,че под скъпо хората разбират само много пари. Но когато си такъв, купен, продажен, не може да не продадеш не само тялото, но и душата си. И тогава всичко около теб стана фалшиво. Чувствата, които изпитваш, действията, поведението, любовта, дори и сълзите, които рониш са изкуствени. Няма нищо истинско, категорична е Райна. С което сто процента си спечели омразата на повечето чалгарки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Колежките й в шок: Райна направи немислимото!”

  1. Violeta Bojkova

    ян. 15. 2015

    имаш право да говориш така, когато ти не си същия

Добавете коментар