Иван Ласкин е на път да остане на улицата заради невъздържания си нравСъседите на Иван Ласкин събират подписка, за да го изгонят

Иван Ласкин е на път да бъде натирен от дома си и да остане на улицата. И причината за пореден път е невъздържания нрав на актьора, известен със скандалите си изцепки. Този път срещу него са скочили собствените му съседи. Комшиите на звездата от "Васко да Гама от село Рупча" събират подписка, за да го изгонят от жилищния блок, който си поделят.

[caption id="attachment_434261" align="alignright" width="300"]Иван Ласкин Иван Ласкин[/caption]

Никой от съседите вече не можел да понася Иван Ласкин заради постоянните скандали, които вдигал на всички. "Той просто не спира да се заяжда с всички, за щяло и нещяло", разказват съседи на звездата. Които са категорични, че словесният тормоз на който са подложени от устатия актьор е просто нетърпим. И единственият вариант напрежението да се успокои е той да напусне блока им завинаги.

Иван Ласкин обаче нямал никакви намерения да се изнася от жилището си. Затова комшиите му решили да прибегнат до отчаяни мерки и да съберат подписи за изгонването му. Основна причина за това са постоянните псувни, които се леят от устата на звездата, който не се съобразявал дори и пред малките деца. "Хич и не искам да се държи любезно и да поздравява, но поне да не псува пред децата", коментира един от по-възрастните съседи на звездата.

Комшиите не са оптимисти, че начинанието им ще успее и ще натирят звездния си съсед от блока, но поне се надяват да успеят да го сплашат и да го накарат да се държи поне малко по-прилично. За разлика от него половинката му Алекс Сърчаджиева се държи винаги мило и любезно с всички живеещи около тях и не създава никакви проблеми, научиха от hotarena.net.