Симона Загорова втрещи Глория с решението си!

Симона Загорова разочарова майка си. Щерката на Кралицата на поп фолка Глория не избрала да продължи образованието си с това, което майка й мислила. Красивото момиче, което тази година завършва средното си образование си избира съвсем различна от пеенето професия. Тя ще следва „Музикална журналистика”.

Това заявила самата Симона Загорова на известната си родителка. Глория първоначално била стресирана и не особено очарована, но след това подкрепила дъщеря си в намерението й за бъдещето.

[caption id="attachment_434230" align="alignright" width="300"]Глория Глория имаше други амбиции за Симона, но уви...[/caption]

Упоритото момиче в момента учи в Националното музикално училище „Любомир Пипков”. Глория се надявала тя да продължи образованието си в Консерваторията. Но щерка й пожелала да продължи да учи в Нов български университет и то специалността „Музикална журналистика”. Глория имаше желание Симона да продължи висшето си образование в чужбина.

Но дъщеря й заявил, че първо ще завърши бакалавърска степен у нас, а след това магистратурата може да учи и зад граница. На този етап Симона се изявява заедно с майка си по участия. Първото й работно участие бе по новогодишните празници, където бяха поканени да пеят двете в хотели, за да изнасят концерт.

Наследницата на пайнерката е убедена, че е избрала верния път за своето бъдеще и не иска да отстъпва и на сантиметър от намерението си.

Глория не била особено съгласна с избора й, но все пак приела идеята й за продължаване на образованието на дъщеря си. Една от най-вървежните пайнерки обещала все пак да й направи запомняща се абитуриентска вечер.

Младата тийнзвезда отдавна доказа, че е самостоятелна и може добре да се справя с известността на майка си. Затова тя избира свой собствен път в живота и се надява това да е правилния й избор. Самата Глория е признавала няколко пъти, че е била строга майка, но винаги справедлива. Тя е наказвала дъщеря си с вечерен час и ако той не се спазвал, лишавала Симона от излизане и приятелски срещи за седмица. Глория обаче не спира да се хвали и признава, че Симона е добро, сериозно и отговорно момиче.