Татяна Стоянова е разстреляна с пет куршума, а не шест, както беше първоначално обявеноТатяна Стоянова е убита с пистолет със заглушител

Татяна Стоянова е гледала убиеца си в очите и е осъзнавала какво и се случва. Това са заключенията на парамедиците след направената по-рано днес аутопсия на тялото на шефката на кабинета на кмета на Пазарджик. Която беше застреляна пред дома си в понеделник вечерта. Навръх именния си ден.

[caption id="attachment_434224" align="alignright" width="254"]Татяна Стоянова Татяна Стоянова[/caption]

Младата жена е била разстреляна с пет куршума, а не с шест, каквато беше първоначалната информация. Всички куршуми са влезли в тялото на 34-годишната жертва отпред, което означава, че убиецът е стоял точно срещу нея и я е гледал в очите, докато е стрелял. Специалистите са категорични, че в последните си мигове живот Татяна Стоянова е осъзнавал какво й се случва, предават от "24 часа".

Единият от изстрелите е бил право в лицето на пиарката на кмета на Пазарджик. За която по-рано днес се разбра, че е имала много повече власт от него и на практика е вземала сама повечето важни решения, засягащи общината. Което засилва съмненията, че убийството и е свързано с работата й и за него няма лични мотиви.

Татяна Стоянова е била разстреляна с 9-милиметрови куршуми, а всички оръжия, които ги изстрелват, са доста шумни, разкриха специалистите. Което означава, че убиецът й със сигурност е използвал заглушител. Тялото на убитата трябва да бъде освободено днес от моргата и предадено на родителите й за погребението.

Припомняме ви, е 34-годишната шефка на кабинета на кмета на Пазарджик беше разстреляна пред дома си в понеделник вечерта, малко преди 19.30. Убиецът я е причакал пред гаража й и е стрелял от упор в нея, след което е избягал. Установяването на самоличността му продължава.