Мара Отварачката подписа официално на рождения си ден 13 януари

Фолкфурията Мария, известна като Мара Отварачката, вече официално е г-жа Гущерова – пише „България днес”. На 13 януари певицата подписа граждански брак с избраника на сърцето си – милионерския наследник Християн Гущеров. Двамата избраха датата, на която да станат съпрузи през закона, съвсем неслучайно. В деня на подписа Мария навърши Христовата възраст 33 години. „Знам, че за повечето хора това число 13 е много лошо и фатално, но за мен обаче тази дата ми носи късмет. Много от важните неща в моя живот са се случвали точно на 13-о число” – сподели Мария. Явно Мара Отварачката има комплекс от възрастовата разлика между нея и Християн, който е по-млад от нея с 6 години. За да смъкне и тя няколко години, певицата отиде на зъболекар за естетическа процедура – отбелязва изданието. Броени дни преди сватбата, която официално е насрочена за 17 януари, събота, Мария си избели зъбите и си заздрави венците. Иска да е перфектна за първата брачна нощ – коментира таблоидът. На дентиста Мара Отварачката отиде с цяла сюрия охранители, които я пазеха зорко и не позволяваха никого да се доближи до особата й. На тунинга присъстваше и сестрата на Мария, която си е боядисала косата в червено. Тя беше там за кураж.

[caption id="attachment_434199" align="alignleft" width="300"]Мария и Християн вече официално са съпрузи Мария и Християн вече официално са съпрузи[/caption]

Отдалеч личеше, че певицата е много нервна и напрегната. Скрила лицето си зад големи слънчеви очила, изпълнителката се мусеше и даваше разпорежданиетя с въртене на пръста. Дано на сватбата поне е усмихната – коментира изданието. И припомня, че Мара Отварачката подписва за втори път брак в гражданското. Първият й опит в семейната институция бе с бизнесмена Димитър Андонов. От него Мария роди дъщеря, която кръсти на себе си Марая. Момичето ще бъде шаферка на втората сватба на майка си в събота, като ще бъде облечена в рокля – копие на тази на булката – докладват запознати.