Теории на конспирацията: Масони, извънземни и Путин виновни за Париж?

Гласувайте за статията

Теории на конспирацията: МОСАД, масоните и Путин стоят зад атентата в Париж

Атентата в Парижроди нови теории на конспирацията. Според тях Путин, масоните и евреите стоят зад атентатите в Париж. В мрежата, а и в общественото пространство се заговори за абсурдни хипотези. Според тях не „Ал Кайда“ или „Ислямска държава“ са виновни за трагедията в „Charlie Hebdo“, а тайните служби на Израел, извънземните и дори Русия.

Свръхестествените хора

Теорията за МОСАД и свръхестествените евреи е публикувана от репортери на The Daily Beast, които правят репортажи за настроенията в Севран, край Париж. Там те говорят с трето поколение имигранти от бившите колонии, голяма част от които са мюсюлмани и живеят изключително бедно. Според тях, не ислямистите, а евреи свръх хора, са виновни за атентата. „Те могат всичко. Преобразяват се в други хора, манипулират съзнанието“ твърдят хората от гетата. Причината — това е европейски заговор за контрол над света, пише offnews.bg.

Трагедията в Париж роди абсурдни теории на конспирацията

Трагедията в Париж роди абсурдни теории на конспирацията

Руска връзка

В Украйна от години, за всяко нещо е виновен Владимир Путин — за икономическата криза, за грипната вълна, за безработицата, дори и за метеорита, който падна в Русия преди две години. Според „News Daily Украйна“ терористичния акт е поръчан от руския президент и то на лидера на Чечня Рамзан Кадиров, а доказателство за това са куршумите от автоматите АК103, с каквито е въоръжена полицията на Рамзан Кадиров.

Мосад, Русия и масоните виновни за трагедията

Мосад, Русия и масоните виновни за трагедията

Френският преврат

По същата логика се движи и друга теория на конспирацията, според която е замесена Марин Льо Пен. Авторите й твърдят, че крайнодесните ще се възползват от това, за да спечелят следващите избори и така да сложат ръка върху властта.

Най-абсурдна обаче е теорията, че в атентата са замесени масони, рептилии, извънземни и дори папата! Абсурдните теории на конспирациите не спират, а възможностите за раждане на нови легенди са практически неограничени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Теории на конспирацията: Масони, извънземни и Путин виновни за Париж?”

  1. Мунчо

    ян. 14. 2015

    Мисля,че зад атентатите във Франция стои Бойко Борисов, защото по свобода на словото сме на последно място в ЕС. Французите си позволяваха много с тази свобода. Предполагам, че и Обама го е подтикнал и подкрепил и затова не участва в парада в Париж.

Добавете коментар