Джена получава удар след удар точно преди големите награди!

Поп фолк дивата Джена е потресена от кампанията, която върви срещу нея. Брюнетката буквално стана звезда за една нощ, но с отрицателен знак. Набързо името й бе свързано с известни скандални личности, които не само я направиха мъжемелачка, но й отредиха и място на кавгаджийка и безапелационна кариеристка.

Знае се, че мечтата, а и работата й на сцената й дава желанието тя да бъде следващата „Певица на годината” на наградите на музикална къща „Пайнер”.

[caption id="attachment_434131" align="alignright" width="300"]Джена Джена смята, че в тези удари има умисъл и цел да я сринат преди наградите[/caption]

Певицата от Разград подозира обаче, че срещу нея е спретната целенасочена кампания, която цели да я унизи и дискредитира. Именно заради амбицията да стане най-голямата певица на чалгата. Припомняме, че в медиите плъзнаха материали, че Джена си има стара любов с осеменителя на фолкаджийките Коко Динев. Последната ме жена Емилия, от която пухкавия палавник си има син Иван и когото всички смятаха, че сее кротнал се оказа, че е новия стар любовник и на Джена.

Това поне твърдяха жълтите издания. Която информация до такава степен е вбесила Джена, че тя реши да направи опровержение и то не къде да е, а в националния клюкарник. В социалната мрежа Джена заяви, че много слабо се познава с ресторантьора. Тя отрича да е имала каквито и да са взаимоотношения с богаташа. Певицата отрече да е бременна от него и изобщо всякакви други измислици, които се тиражираха на техен гръб.

Според нея това е целенасочена кампания срещу нея точно по времето, когато текат наградите на музикалната телевизия. Другата интрига, в която се замеси името на Джена бе кавга и ледени взаимоотношения с Анелия. Певицата също се гласи за призовата награда. Джена отрече да е имала подобни отношения с колежката си.

За нея тя е и си остава добра певица и отличен професионалист. Колажът й, който също обедини тези две обвинения Джена галено нарече „любов от страна на фен към нея”. Но поп фолк дивата е категорична, че би искала топлите чувства на незнайния монтьор да ги изкаже лично. Дори да го направи на страницата й във Фейсбук, а не да се крие инкогнито зад провокативни шаржове.

Тя е убедена, че не е удобна на много хора. Но моли да не се отнасят по подобен груб начин към нея. Защото, продължава певицата на профила си в личната си страница на социалната мрежа, не се знае кога и при какви обстоятелства може да ги срещне съдбата с настоящите й зложелатели.