Славена Вътова с изненадващо решение за сватбата си!

Славена Вътова с изненадващо решение за сватбата си!
5 (100%) 1 vote

Славена Вътова ще сключи брак на тайна церемония!

Славена Вътова временно прекрати изявите си на модния подиум. Мис България 2006 е бременна и затова се пази от публични изяви. Бащата на бебето й е милионерът Юлиян Цолов. 41-годишния мъж, който е с шестнадесет години по-голям от нея има скандална слава.

Топ измамника е лежал четири години в затвор в Ню Йорк заради измама. Въпреки че минава от една към друга фирма, той си запазва четирите и половина милиона долара.

Славена Вътова

Славена Вътова не иска много гости на сватбата си, за разлика от повечето миски

Славена обаче не се впечатлява нито от писанията по адрес на любимия й, нито от голямата разлика във възрастта им. Чаровницата твърди,че вярва само на казаното от него и връзката им е емоционална, красива и много спокойна. Двамата обичат едни същи неща и са щастливи заедно. Любовта им пламнала в обща приятелска компания и само месец след това двамата заживели заедно. Тя вече е представила Юлиян на майка си и брат си, които живеят и работят в Испания.

Моделката иска преди да им се роди първото дете, двамата с приятеля си да минат под венчило. Двамата с любимия си планира сватбата си някъде през май. Славена мечтае по-скоро за семпла и скромна церемония, на която да присъстват само най-близките й и шепа истински приятели.

Бившата мис България 2006 активно се изявяваше като коментатор в рубриката на ВИП Брадър, в студиото на Ники Кънчев. Тя мечтае за телевизионна кариера, но по-скоро не под прожекторите, а зад кадър. Славена Вътова иска да позиционира така телевизионните проекти, според времето, рекламите и рейтинга. Тя мечтае за кариерата не толкова на телевизионна водеща, а на продуцент.

25-годишната чаровница има опит в телевизията. Тя е била част от екипа на ТВ7 и в други медии. Славена Вътова се снима и за мъжкото списание. След тази фотосесия тя бе призната за най-сексапилната жена у нас. След което снимките й бяха поискани от списанието със същата марка в Тайланд, Австралия и Чехия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар