Бони няма да празнува Банго Васил

Фолк певицата Бони разочарова ромската общност.

Оказва се, че Бони няма намерения да отбележи ромската Нова година – Банго Васил, която е днес. Певицата пояснява, че още докато майка й била жива, този празник не е бил отбелязван в дома им. Бони е категорична, че за нея Нова година е на 31 декември и подчертава, че дори не е наясно на коя дата е циганската такава, пише „Монитор”.

[caption id="attachment_434105" align="alignright" width="300"]Бони няма да празнува Банго Васил Бони няма да празнува Банго Васил[/caption]

Въпреки, че не вдига наздравици на ромската Нова година, певицата не отказва да пее на празника на събратята си. С усмивка на уста си спомня как преди време й се счупило токчето и допълва, че била поканена от Министерството на културата. В типичния си стил Бони разказва, че вървяла по жълтите павета, когато изведнъж токчето й се строшило. Тя се радва, че е била с дълга рокля, която е прикривала босите й крака на сцената, пише Блиц.

Припомняме, че броени дни преди края на 2014 година Бони изригна. Причина за това бе информацията, тиражирана от медиите, че певицата е била изгонена от „Пайнер”. Бившата съквартирантка от „Биг Брадър” обаче сложи край на всички спекулации по темата като разкри истината. Тя посочва, че не може да каже нито една лоша дума за музикалната компания и допълва, че са се разделили, защото договорът й е изтекъл.

Бони посочва, че към днешна дата отново е в „Съни мюзик” и припомня, че именно с тази компания е започнала кариерата си и е записала едни от най-големите й хитове. Певицата разказва, че е изкарала коледните и новогодишни празници в компанията на семейството й и не е била на работа.

Тя определи годината, която си отиде като успешна и подчерта, че е имало от всичко – както множество трудности, така и не малко положителни моменти. В заключение Бони посочва, че е мъжко момиче и щом е здрава и е на крака, трябва да благодари на Бог, пише pik.bg.