Иванов не е наясно дали Татяна Стоянова се е замесила в проблеми

Бившият областен координатор на ГЕРБ в Пазарджик Иван Иванов проговори за разстрела на Татяна Стоянова.

Той е категоричен, че каквото и да се е случило, това не е начин за отмъщение. Иванов заяви, че не може да разсъждава по хипотези дали убийството на Татяна Стоянова е удар по градоначалника Тодор Попов, тъй като вече е извън общината и не е наясно какво се случва там.

[caption id="attachment_434086" align="alignright" width="300"]Иванов не е наясно дали Татяна Стоянова се е замесила в проблеми Иванов не е наясно дали Татяна Стоянова се е замесила в проблеми[/caption]

На въпрос дали това е най-голямата трагедия в Пазарджик след зверското убийство на сестрите Белнейски, Иванов отговори, че двата случая, са коренно различни и според него не би могло да има никаква връзка между тях. Той обаче определи разстрела на Татяна Стоянова като истинско зверство и подчерта, че подобни неща не трябва да се случват. В заключение Иванов посочи, че е потресен от случилото се и допълни, че от два дни е извън града.

Иван Иванов е познавал много добре разстреляната пиарка Татяна Стоянова, но въпреки това не се нае да каже дали е била замесена в някакъв проблем. Посочи обаче, че докато е бил председател на Общинския съвет, не е имал никакви проблеми с нея, пише pik.bg.

Припомняме, че по-рано днес депутатът от Реформаторския блок – ген. Атанас Атанасов заяви в ефира на Нова тв, че случаят с разстрела на Татяна Стоянова е подобен на случая „Белведере”. Той заяви категорично, че община Пазарджик е под тоталитарно управление и допълни, че преди два месеца е получил сигнал, че представители на вътрешната власт и на полицейските власти са в тежка обвързаност.

Припомняме, че по-рано днес бе оповестено, че разстрела на Татяна Стоянова е извършен от професионалист. Куршумите са я застигнали в момента, в който е слизала от новия си джип, паркиран в гаража на новата кооперация, в която има апартамент. Татяна е единствено дете на родителите си, които научили трагичната вест от медиите.