Нешка Робева заби нож в гърба на Николай Бареков

Нешка Робева заби нож в гърба на Николай Бареков
5 (100%) 1 vote

Нешка Робева се отказа от подкрепата си към Николай Бареков

Една от най-големите привърженички на Николай Бареков- Нешка Робева проговори за отношенията си с него. Тя е убедена, че няма политик, който да спечели избирателите си, оплювайки друго управление. Бившата треньорка визира поведението на Николай Бареков.

На въпроса дали се е продала, тя заяви категорично, че не го е направила. Нешка Робева подчерта, че програмата на ББЦ е била добра и подкрепяйки я,тя не би могла да знае за вътрешно партийните противоречия. Тя не счита, че е сгрешила с  Николай Бареков, тъй като не е подкрепила него като личност, а програмата му.

Според Нешка Робева, младият политик се е изчерпал и ако желае да остане в политиката, трябва да промени държанието си. Бившата треньорка го посъветва да преосмисли поведението си и да спре да се държи като журналист.

Нешка Робева

Нешка Робева разочарована от Николай Бареков

Николай Бареков вече е изчерпал и доверието на всички, които са го избрали, категорична е Нешка Робева. Въпреки горчивия й опит с него, тя заяви, че ще продължи смело напред и няма да се откаже от борбата за по-качествено образование за младите и за достойни старини за възрастните.

Нешка Робева разкри, че с Николай Бареков са се виждали точно два пъти преди предизборната кампания и след това дори не са се чували по телефона. Тя разкри, че е получила предложение да участва в предизборната кампания на Георги Първанов, но е отказала, тъй като нищо не й липсва и не желае да се продаде. Треньорката допуъни, че ако желае да се продаде, би го направила зад граница, тъй като там е много по-лесно.

Тя призова политиците да запазят паметниците на културата, тъй като те са нещо, с което бъдещите поколения ще се гордеят, пише ПИК.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Нешка Робева заби нож в гърба на Николай Бареков”

  1. веселина

    ян. 13. 2015

    Една от най-големите хамелеони и ветропоказатели,отказала се от червена идея заради пари и власт…- много,много отдавна не я уважавам и смятам,че е интересчийка-да спре да се показва !

Добавете коментар