Биляна Гавазова се обясни на Антон Хекимян

Водещата на сутрешния блок на бТВ Биляна Гавазова взриви ефира на медията.

Тя накара зрителите да отворят широко очите си от ранни зори с думите, които изрече. Биляна Гавазова заяви в ефир, че харесва колегата си Антон Хекимян и допълни, че го харесва и без джипове. Това откровение дойде в повече на зрителите. Думите бяха изречени от Биляна Гавазова веднага след интервюто с футболиста Благой Георгиев, по-известен като Благо Джизъса.

[caption id="attachment_434037" align="alignright" width="300"]Биляна Гавазова се обясни на Антон Хекимян Биляна Гавазова се обясни на Антон Хекимян[/caption]

Благой Георгиев бе попитан дали наистина притежава Ферари или само се фука в социалната мрежа. На свой ред футболистът отговори уклончиво като заяви, че социалните мрежи са, за да се споделя с приятели. От отговора му така и не стана ясно дали има Ферари или само се е изфукал, пише Блиц.

За всички е ясно, че колкото и добре да са си паснали като екранна двойка, Антон Хекимян съвсем скоро ще трябва да замени Биляна Гавазова с друга колежка, тъй като тя ще излезе в майчинство. Преди известно време журналистката лично потвърди мълвата, че е в очакване на първата си рожба. Тя призна, че лети на крилете на щастието заради това, че чака бебе от любимия си мъж и задоволи любопитството на широката общественост, повдигайки завесата на личния си живот.

Биляна Гавазова разкри, че мъжът на сърцето й се казва Тодор Христов и не е от медийните среди. Христов се занимава с бизнес, но името му не е сред познатите и често споменавани в медийното пространство. Журналистката и партньорът и са изключително щастливи от факта, че ще стават родители за пръв път.

Тя споделя, че Господ е сбъднал много бързо мечтата им да ги дари с дете. Биляна Гавазова твърди, че ще й е мъчно за екипа, когато излезе в майчинство, а колежките й постоянно пипат коремчето й за късмет. Предполага се, че мястото на Биляна Гавазова ще бъде заето от репортерката Мария Цънцарова.