Глория се натиска да измести колежката си от форматаГлория е пуснала всичките си връзки в ход, за да заеме мястото на Есил

Глория се опитва да прецака Есил Дюран за България търси талант. Примата на поп фолка си умирала от желание да се изяви в някой риалити формат като по този начин да напомни на публиката за себе си. Тъй като била наясно, че в предаване от рода на Биг и ВИП Брадър ще се изложи обаче, изпълнителката предпочела да се насочи към формат, в който тя да оценява участниците. За да може да се направи на важна и по-интелигентна отколкото всъщност е, смеят се феновете.

[caption id="attachment_434013" align="alignright" width="300"]Глория се опитва да прецака Есил Дюран Глория се опитва да прецака Есил Дюран[/caption]

И тъй като музикалното Х Фактор бяга от всякакви допирни точки с чалгаджийки и чалгата като цяло, Глория решила да се насочи към България търси талант. За тази цел обаче звездата ще трябва да избута от мястото на жури титулярката Есил Дюран. Която успя да събере доста фенове с изявите си като жури през изминалия сезон на шоуто. Това обаче ни най-малко не спирала Глория да натиска продуцента Слави Трифонов да разкара колежката й, за да вземе нея.

Гло се надявала, че има едно основно предимство пред Есил, а именно фактът, че вече има опит като жури и в друго риалити - Мюзик Айдъл. Още тогава обаче феновете не харесаха прекаленото й маниерничене пред камерите и изкуственото й като цяло поведение. Така че нищо чудно Слави да не рискува и да предпочете да заложи на доказалата се Есил.

Още повече, че примата настоявала и за нечуван хонорар. Пайнерката, не стига, че сама се бутала да участва в България търси талант, ами и искала 70 бона, за да се криви пред участниците, научиха от hotarena.net. Сума, която стиснатият Слави нямал никакво намерение да й даде.