Съпругът ми престана да пие, защото иначе щеше да ме изгуби!

Гласувайте за статията

Когато на един човек, който има проблем с алкохола, му поставиш правилния ултиматум, няма начин това да не подейства

alkohol Аз се казвам Мария и съм на 37 години. От 13 години живея със съпруга ми, които имаше проблем с алкохола. Не прекаляваше много, но прекаляваше често и много пъти се е случвало да си изпива всичките пари, и след това да взима заеми. Лоша работа… Много ми е било трудно, но се опитвам да забравя всичко, в името на хубавото, което престои. Не съм злопаметна, но за сметка на това съм достатъчно инатлива и упорита и реших, че ще направя всичко възможно, за да успея. След като не става с добро, ще стане с лошо! Казах му, че или отказва алкохола, или аз си взимам детето и си заминавам. Сам да прави каквото иска!

Дори веднъж му дадох да разбере, че не се шегувам, защото наистина си тръгнахме с детето и той дойде да ми се моли да се връщам.

След като се върнах започнах да му помагам да се откаже от алкохола. За целта му поръчах капките Алкофитал, които са билкови и само след около половин година той вече нямаше тия проблеми с алкохола, които имаше преди. Капките АЛкофитал подействаха много добре в началото, а после всичко беше самоконтрол и самодисципина, както и страх да не си загуби семейството.

Христина Григорова от Варна

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар