Заради проблемите с алкохола станах за посмешище на целият град

Гласувайте за статията

Ако бях продължил да пия и ако все още имах проблеми с алкохола, най-вероятно нямаше да съм жив

alk

Заради проблемите с алкохола станах за посмешище на целият град

Аз имах страшни проблеми с алкохола, които успях да реша за доста дълго време и с цената на много усилия. Аз съм на 42 години и тази зависимост към алкохола я имам от много дълго време. Опитвам се да се оправя сега, но знам, че трябва да мине още повече време, преди да реша че съм се оправил съвсем. Все още не мога да сложа ръка на сърцето и да кажа, че нямам проблеми с алкохола. Пак пийвам от време на време, но вече не както преди. Преди пиех много и правех всякакви дивотии. Заради проблемите с алкохола бях станал посмешище на целия град.

Започнах да го отказвам след като започнах да взимам капките Алкофитал. Капките Алкофитал са ми препоръчани от моята сестра, която повече от мен искаше аз да нямам проблеми с алкохола. Така малко по малко , ден след ден, седмица след седмица аз се мъчех да остана трезвен, да не пия, защото повече нямаше накъде – щях да се излагам още повече. Ето, сега вече не съм онзи, който бях преди. Може и да не съм съвсем трезвеник, но за сметка на това си знам мярката.

Ненчо Колев от Русе

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар