Нямам човек до себе си – призна Жана Янева, българката с най-красиво тяло на Вселената

Миската Жана Янева отрече да е излизала с футболисти, въпреки че не са й липсвали неприлични предложения от тяхна страна – пише „България днес”. Красавицата нашумя с първото си място в престижен международен конкурс „Най-красиво тяло на Вселената”, чийто домакин беше турският курорт Бодрум – припомня изданието. „Не съм имала връзка със спортист” – споделя пред изданието 25-годишната красавица. „Просто така се е случило. Сваляли са ме, но им казвам, че не става. Просто не са ми допадали. От футболистите харесвам Димитър Бербатов. На конкурса „Мис Благоевград” преди години бях наградена от неговата майка Маргарита.

[caption id="attachment_433978" align="alignleft" width="300"]Жана Янева засега е сингъл Жана Янева засега е сингъл[/caption]

Жана Янева има спортна жилка в кръвта. Тя е бивша тенисистка. „Тренирах от 6-годишна и съм участвала в много турнири. Когато бях на 15-16 години, паднах лошо, докато карах ски. Счупих си ръката и изпуснах цяла година тренировки. След това дойде и отказването” – призна миската. Красавицата не изпуска да гледа тенис турнирите с участието на Григор Димитров и Цветана Пиронкова. „Не ги познавам лично, но много им се радвам. С Гришо бих излязла на вечеря, стига да не беше обвързан с Мария Шарапова. Иначе ще ми бъде интересно да си говорим за тенис” – споделя Жана Янева.

[caption id="attachment_433979" align="alignleft" width="199"]Тялото на Жана Янева в пълната му прелест Тялото на Жана Янева в пълната му прелест[/caption]

Красавицата в момента е без човек до себе си. На този период набляга на ученето. „Завършвам магистратура по бизнес администрация, а след това имам желание за специализация в Лондон” – обяснява миската. Една от най-красивите българки беше призната лично от милиардера Доналд Тръмп. Преди 2 години тя участва на конкурса „Мис Вселена”, който е спонсориран от богаташа. „Запознахме се, а той лично ме поздрави за доброто представяне. Не ми е правил намеци. Всичко беше на професионално равнище. През цялото време имаше охрана, която се грижеше за нас. Сред публиката в Лас Вегас имаше доста известни спортисти, включително и футболисти от „Лос Анджелис Галакси” – спомня си Жана Янева. При разговора си с Тръмп тя го поканила лично да посети България, тъй като досега не е бил в нашата страна.