Петко Сертов се покри вдън земя след прибирането си в България

По всичко личи, че мистериозните изчезвания ще се превърнат в запазена марка на Петко Сертов.

Репортер на Информационна агенция „ПИК” твърди, че синият „Опел”, с който замина за Гърция стои паркиран пред дома му от снощи. От Петко Сертов обаче няма и следа. Вероятно се е покрил в дома си и не си показва носа навън. Не е изключено ексшефът на родното ФБР да използва деня да се наспи след нощното пътуване, при което се завърна в родния си дом след повече от едномесечно отсъствие.

[caption id="attachment_433964" align="alignright" width="300"]Петко Сертов се покри вдън земя след прибирането си в България Петко Сертов се покри вдън земя след прибирането си в България[/caption]

Медията твърди, че по-рано днес телефонът на Петко Сертов е бил включен за пръв път от дълго време насам. След като обаче му позвънили, той не вдигнал, а при втория опит телефонът вече бил изключен. Интересен е фактът, че пред дома му все още няма наплив от журналисти. Репортерът на ПИК разкрива, че по-рано днес охранител се появил за малко на входната врата на жилището, за да вземе пощата, след което спокойно влязъл в сградата.

До синия „Опел”, с който Петко Сертов се прибра от Гърция заедно с брат си и половинката си Емилия Сертова от Гърция, е паркиран джип „Мерцедес”. Видно е обаче, че скъпото возило с еднакви числа в регистрационния номер не е ползвано скоро. Телефонът на Емилия Сертова също е изключен.

Междувременно из медиите се появиха множество иронични коментари по повод завръщането на Петко Сертов в България. С огромна доза ирония се посочва, че Петко Сертов бил прибран от съпругата си, която се оказала много по-бдителна от Интерпол. Задават се и въпроси дали в случая става въпрос за укротяване на опърничавия или за турска сапунка, заснета в Гърция. При всички случаи обаче казусът с Петко Сертов бива определен като бутафория, която е можело да ни бъде спестена, както и оправданията му, че е претърпял лек инцидент и затова не се бил обадил, пише pik.bg.