Тодор Славков забърса близначки, пияната му глава ги мисли за един и същ човек!

Тодор Славков направо шашна посетителите на култовата кръчма „Сам дойдох”. Внукът на Тато пристигна в любимото си заведение не с една, а с две знойни хубавици. Блондинките бяха близначки и непрекъснато се кискаха и говореха на висок глас, разказват очевидци.

Разбира се, двете са провинциалистки и студентки - такива, каквито ги обича той. Малък Тошко ги наричаше Пепи и Лени, а редовните посетители цъкаха завистливо с език и говориха под сурдинка, че на отявления бохем му върви в любовта.

[caption id="attachment_433963" align="alignright" width="224"]Тодор Славков Тодор Славков късно се усетил, че е забърсал не една, а две красавици[/caption]

Зевзеци подхвърляха, че Малък Тошко късно разбрал, че момичетата са две. Той ги бил забърсал по маниера си на пиянския гуляй, на който се подлагал непрекъснато, а дома си превърнал в хан, в който не се знае кой влиза, кой излиза и кой с кого си ляга, и става.

Шумната компания си поръча супи и бири. Тодор Славков омете две шкембе чорби, а девойките си поръчаха пилешка супа. През цялото време Малък Тошко ръсеше бисери по свой маниер, а близначките се заливаха на простотиите му, разказват свидетели.

След като свършиха с обяда, компанията стана, а сметката плати сина на Батето. След това тримата се качиха в луксозния джип, който Тодор Славков спечели като фаворит на последния сезон на Биг Брадър Ол Старс. Те тръгнаха към следващото място за забавление. Посетителите в кръчмата коментираха с изненада, че Малък Тошко все още не е успял да изпие и джипа. Предвид уменията му да не изтрезнява по цели дни и нощи те направо не повярваха, че Татовия внук не е успял все още да превърне в литри алкохол наградата си и да я изпие с разгулните си компании.

Роднините на бохема обаче са ужасени от вечно пияния си сродник. Те се страхували, че каквото и да е останало от Тато, то ще бъде изпито и пропиляно от неговия внук. Дори другия му внук, сина на Владимир Живков, който от дълги години е в Америка се притеснил от неговия гуляйджийски начин на живот. Тодор Живков-младши наел адвокати да видят какво е останало от наследството на дядо му и как може да бъде спасено, за да не бъде изпито от Малък Тошко.

Американският наследник бил в страната на неограничените възможности професионален играч на покер, но явно там нещата му не вървели и той решил да спаси поне това, което е останало. Ако още не било изпито от братовчед му.

Легенди се носят за парите на дядо му Тодор Живков, но никой не знае със сигурност дали ги има изобщо и ако наистина ги има, дали Малък Тошко вече не ми е видял сметката. Но на пройдохата хич не му пука от роднинските претенции. Той се качи на джипа от наградата си в шоуто и замина незнайно къде с двете хубавици.