Благой Георгиев поиска ръката на Куини-Алис

Футболистът Благой Георгиев заформи нов скандал около името си.

В спортните среди коментират, че Благой Георгиев съвсем е луднал. Повод за коментарите стана мълвата, че футболистът е предложил брак на новата си изгора Куини-Алис Николова.

Двамата имат връзка от едва няколко месеца, но въпреки това Благой Георгиев смята, че това е любовта на живота му (или поне поредната такава). Запознати издават, че изгората на Благой Георгиев е едва на 18 години и все още е ученичка. Футболистът се похвали сам за годежа като пу

[caption id="attachment_433956" align="alignright" width="300"]Благой Георгиев поиска ръката на Куини-Алис Благой Георгиев поиска ръката на Куини-Алис[/caption]

сна фотос на ръката на малката златотърсачка, от който ясно се вижда, че грее диамантено бижу, разбира се подарено от него.

Слуховете за годежа циркулират усилено в светските среди от известно време насам. Никой обаче не можеше да даде конкретни доказателства за това твърдение. Ето, че Благой Георгиев сам даде доказателствата за този слух с публикацията на въпросния фотос. Близки до футболиста и малката златотърсачка издават, че предложението за брак било направено малко преди настъпването на новата 2015 година.

Куини разбира се не се замислила и за миг и вероятно от притеснение да не изпусне момента веднага казала заветното „Да”. На този етап обаче Благой Георгиев, който играе в руския отбор „Рубин”, не конкретизира датата на сватбата, пише pik.bg.

Само преди броени дни Благой Георгиев изригна, че му е твърде обидно да го наричат Джизъса, тъй като това е богохулство. Футболистът се изповяда пред светския хроникьор Мон Дьо преди няколко дни, че познава доста свещеници, на които е помагал, но никога не го е изтъквал. За него е без значение какво е направил за тях през годините, тъй като е направено от сърце и не търси облаги. Плейбоят е категоричен, че може да бъде съден само от онзи, който е безгрешен.

Той изрази разочарованието си от тоновете глупости, които се бълват по негов адрес и допълни, че се е наслушал на какво ли не.