Чаят от козел се превърна в един от най-търсените в аптечната мрежа!

Хит сред аптеките е "чудотворният" чай от козел. Билковата отвара помагала за „вдигане на самолета”. Той има доказан ефект, който е проверен от доста мераклии за успешни креватни еквилибристики. За този природен дар се редели на опашка момчета и мъже от най-различна възраст. Чаят бил търсен, както от четиринадесет годишни тинейджъри, така и седемдесет годишни дядовци.

Мераклиите извивали опашки, за да се доберат до скъпоценния дар на природата. За чая се редели и дами, желаещи да направят половинката си тигър в леглото.

[caption id="attachment_433940" align="alignright" width="300"]чай от козел Чай от козел - това нещо стана истински хит сред клиентите в аптечната мрежа[/caption]

Същият ефект имали и още няколко чуждоземни чая. Такъв бил този от йохимбин и дамяна. Чаят с трудното име муира пуама бил търсен от жени. Причината е, че той помагал на бездетните да си сдобият рожба, твърдят аптекари. Все повече българи посягали към вълшебните отвари и се доверявали на рецептите от природата заради ефекта, който имали те. Защото стандартните хапчета не само били скъпи, но все по-често се говори за отрицателния ефект, които имат антибиотиците върху организма. Към даровете на природата се обръщали хора, които дори страдали от тежки болести, като например пневмония.

След коледно-новогодишните празници вървят изключително много чайове за отслабване и детоксикация. Аптекарите отчитат засилен интерес към тях. Най-търсен би този, който съдържал седемнадесет билки. Отварата имала не само ефект за отслабване, но и за изчистване на организма от вредни натрупвания.

Чайовете за отслабване действат по-бавно, но сигурно. Подобен ефекти притежава и познатия зелен чай. Зеленият чай помага за разграждане на мазнините и за снижаване на холестерола. Черният чай също е много полезен в диетите и режимите за отслабване, ако се пие чист. Той също изстрелва метаболизма ви в небесата.