Лияна Панделиева направи ироничен коментар по повод завръщането на Петко Сертов

Изплува нова версия за укриването на Петко Сертов в Гърция.

Криминалисти проверяват една от работните версии, че бившият шеф на родното ФБР се е укривал повече от месец в южната ни съседка заради заплаха за живота. Както вече ви уведомихме, Петко Сертов се прибра в страната късно снощи. На ГКПП Кулата той е бил засечен да пътува в автомобил, шофиран от брат му. В колата е била и Емилия Сертова.

[caption id="attachment_433934" align="alignright" width="300"]Лияна Панделиева направи ироничен коментар по повод завръщането на Петко Сертов Лияна Панделиева направи ироничен коментар по повод завръщането на Петко Сертов[/caption]

Преди четири дни първият шеф на ДАНС е бил засечен повторно от полицейските власти в Гърция. Запознати твърдят, че Петко Сертов е напуснал България, тъй като е получил сигнал, че животът му е в опасност. Сигналът му е бил подаден от чужда служба. Смята се, че именно поради тази причина той е оставил двата си мобилни телефона в жилището си и е потеглил към Гърция. Освен това той познава отлично южната ни съседка от времето, в което беше консул в Солун.

Дълго време Петко Сертов се спотайвал и не смеел да позвъни дори на най-близките, защото имал опасения, че разговорът ще бъде засечен и подслушан. Предполага се, че ексшефът на ДАНС се е престрашил да се прибере обратно в България, след като преценил, че заплахата за живота му вече е отминала. Специалисти твърдят, че фактът, че бе обявен за общонационално издирване, а по-късно бе обявен за издирване и от Интерпол, са спомогнали за огромна концентрация на внимание върху персоната му, което несъмнено е създало сериозни проблеми на хората, които са го нарочили.

Петко Сертов дал наивното обяснение пред властите, че е претърпял инцидент в Гърция, пише pik.bg.

В същото време журналистката Лияна Панделиева направи ироничен коментар на горещата новина по завръщането на Петко Сертов, че й е олекнало, че се е прибрал, придружен от съпругата си Емилия. Тя призова мъжете да не подценяват способността на половинките си да ги сгащят преди Интерпол или която и да било друга служба, пише Блиц.