Преслава по-истинска от всякога, сълзите рукнаха по лицето й!

Поп фолк дивата Преслава не сдържа сълзите си за старото си гадже на интервю в "Папараци". Фолкаджийката си призна, че се е разделила окончателно с Георги Станоев - Бирмата. Двамата били като куче и котка, и връзката им буксувала. Все пак Преси и Малката Бирма били любовници три години и това няма как да не се отрази на взаимоотношенията им.

Това певицата от Добрич сподели в студиото на медията. В интервюто тя каза още, че се знаеше за връзката им, но тя не е говорила досега за нея. През сълзи Преслава допълни, че никой не знаеше как са започнали взаимоотношенията между двамата.

[caption id="attachment_433931" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава скъса с Бирмата, но още силно го обича[/caption]

През сълзи гласовитката каза, че още питае топли чувства към любовника си и от сърце му желае да е жив и здрав. Една от най-вървежните певици на „Пайнер” допълни, че най-вероятно тя не била жената за него. Бизнесменът би трябвало да си намери жена, която да го обича и цени за качествата му.

Тя откровено допълни, че искрено се надява това да е краят на отношенията между двамата. Въпреки че били заедно толкова време, търканията между тях не са престанали, а продължавали с пълна сила. През цялото време, докато били заедно между тях по-скоро царял хаос, отколкото да са имали хармонични взаимоотношения.

Преслава още разкри, че преди да се разделят завинаги, те много пъти са решавали да го сторят. Но все нещо ги е тласкало един към друг. Поп фолк дивата не пожела коя е причината, заради която те са взели това крайно решение.

Припомняме, че през лятото чувствата между двамата ескалира в грандиозен скандал. Ревнивият нрав на Малката Бирма предизвика скандала. Преслава беше на участие в дискотека на морски град. Бирмата също бе там и й спретна грандиозна кавга, че флиртува с мъжете от публиката.

Преслава не изтрая и му запрати стъклена чаша, като му сцепи веждата. Той също й отвърна и само охраната ги разтърва от ръкопашния бой. Оттогава двамата започнаха да се разделят окончателно.