Илиана Раева критикува „махленския стил” на журналиста

Бившата гимнастичка Илиана Раева направи журналиста Сашо Диков на пух и прах.

В социалната мрежа Фейсбук Илиана Раева, която към момента се изявява като политик отправи сериозна критика към журналиста. След като във вчерашното издание на предаването си, Сашо Диков си позволи да критикува Александър Морфов заради това, че е подал молба да оглави Народния театър.

[caption id="attachment_433904" align="alignright" width="300"]Илиана Раева критикува „махленския стил” на журналиста Илиана Раева критикува „махленския стил” на журналиста[/caption]

Сашо Диков излъчи кадри с доста остри коментари на Морфов по адрес на министър-председателя Бойко Борисов, срещу който театралния режисьор протестираше преди хвърлянето на оставката. По повод на този обрат, журналистът коментира в предаването си, че един голям режисьор, какъвто е Александър Морфов е излязъл много малък човек. Илиана Раева обаче не остана безразлична към този коментар и изригна във Фейсбук. Тя призова да не бъде засяган Александър Морфов и попита защо от него е било поискано са смени политическата ни система. Илиана Раева бе категорична, че няма как само той и актьорската гилдия да направят това и попита Сашо Диков дали той и неговата гилдия са го направили.

Бившата гимнастичка е категорична, че Сашо Диков не може да продължи да показва махленския си стил на кореспонденция от телефона, с когото и са било и допълни, че за пръв път го вижда в такава роля и в този стил. Тя недоумява какъв е проблемът от това, че Морфов е поискал от Вежди Рашидов да оглави Народния театър. Илиана Раева е категорична, че Александър Морфов е доказал се професионалист с доказана отговорност и потенциал и има право да поиска дори да бъде министър.

Илиана Раева пита колко са тези, които са в готовност да поемат отговорността от позицията на хора, доказали се пред широката общественост не само като професионалисти, а и като личности. Тя припомни, че много хора са били против различните правителства, управлявали страната ни от началото на демократичния режим и подчерта, че Сашо Диков също не прави изключение, пише pik.bg.