Емануела ощастливи Димитър Динев със син

Фолк певицата Емануела е родила втората си рожба.

Щастливото събитие се е случило в ранните сутрешни часове на неделния ден, пише bulgariautre.bg. Емануела ощастливи Димитър Динев със син. Малкият бебок, който е плод на любовта на певицата и най-големия син на бизнесмена Динко Динев ще носи името на баща си.

Димитър Джуниър се е появил на бял свят в болница „Св. Лазар” с перфектни мерки – 3 кг. и височина 49 см. Щастливият Димитър Динев полял щастливото събитие заедно с първия син на Емануела в един от елитните столични ресторанти. Фолк певицата ще остане в болница още ден-два.

[caption id="attachment_433889" align="alignright" width="300"]Емануела ощастливи Димитър Динев със син Емануела ощастливи Димитър Динев със син[/caption]

Запознати твърдят, че малко преди раждането Емануела се била затворила в луксозното си жилище в квартал „Бояна” в столицата и не смеела да се покаже навън. Тя изпитвала истински ужас от непочистените софийски улици и се страхувала да не падне и да навреди нещо на бебето си. Емануела свела срещите си до минимум, а желаещите да се срещнат с нея я посещавали в апартамента й.

Приближени до фолк певицата разкриват, че Димитър Динев й бил забранил да излиза навън, за да не рискува здравето си по образувалите се ледени пързалки в столицата. Емануела излизала от дома си само в краен случай, а през останалото време си почивала у дома. Още в началото на декември тя отказа всичките си служебни ангажименти, тъй като бе в доста напреднала бременност.

Припомняме, че преди раждането, Емануела се закани, че само две седмици, след като бебокът се появи на бял свят, ще се върне отново на сцена. Дали ще спази заканата си обаче, предстои да разберем. Запознати издават, че фолк певицата изкарала празниците заедно със сина си Христо и любимия си – Димитър Динев. Милионерският наследник зарадвал Емануела с ефектен подарък - чанта на „Луи Вюитон", която според специалисти е на цена от над три хиляди евро, пише pik.bg, като цитира информация на „Всеки ден”.