Невероятната новина, че ще станем домакини на Евровизия предизвика истински бум!

Домакин на детската „Евровизия” може би ще бъдем през месец ноември. Тази клюка все по-упорито се върти из музикалните среди. Според мълвата победителката Италия може и да се откаже да бъде домакин на световния детски конкурс поради финансови проблеми. Ако това се случи, на нейно място ще бъде България като страна, защото Крисия и близнаците Хасан и Ибрахим ни спечелиха заслуженото второ място.

Проверката наистина установила, че Италия има проблем при организирането на фестивала. Затова тя може и да се откаже от привилегията да бъде организатор на детската ”Евровизия” и това ще се падне по право на втората победителка, а това е нашата страна. Според шефката на форума това обаче може да се случи, след като официално Италия оповести намерението си.

[caption id="attachment_433852" align="alignright" width="300"]Евровизия Успехът на невероятната Крисия може да ни направи домакини на Евровизия[/caption]

На този етап подобно потвърждение няма и затова не бива да си правим предварителни планове и да се настройваме като бъдещи организатори на събитието. Особено като нямаме категоричен отказ от предложението Италия да организира международния детски конкурс, твърди Йоана Левиева-Сойър.

В телевизионните среди все по-упорито се мълви, че Слави Трифонов се е заел да организира събитието. Той е казал на своите хора да имат готовност да реагират, ако Италия се откаже и ние поемем щафетата. Готовност за организацията е заявила и БНТ. Припомняме, че Слави Трифонов пое по-голямата част от подготовката и изпращането на Крисия на международния детски конкурс. Ако ние стенем домакин на конкурса, ангелогласната певица от Разград и двамата братя виртуози на пианото също ще присъстват. Триото ще има своето място в шоуто, защото Крисия Тодорова и братята Хасан и Ибрахим спечелиха второто място.