Николета Лозанова скъса синджира и се налива до зори!

Николета Лозанова се е отдала на щури среднощни запои. Половинката на футболиста Валери Божинов пиела до ранни зори в огромна компания. Тя била забелязана с голямата си тайфа в тузарския столичен клуб Bedroom Premium, където хубавицата купонясвала на черни ритми. Плеймейтката непрекъснато вдигала наздравица с марково бяло вино.

[caption id="attachment_433847" align="alignright" width="228"]Николета Лозанова Николета Лозанова едва не падна под масата[/caption]

Тя започнала със запоите, след като се върнаха от остров Мавриций със съпруга си Валери Божинов. Звездното семейство изкарало там новогодишните празници. Но Николета е оставила мъжа си в дома им и отишла да празнува с тайфата си. На другия ден компанията била забелязана в столичен ресторант и накрая отишли да пият коктейли в друг тузарски бар. Водещата на „Папараци” не спряла да си прави селфита с телефона си.

Но снимките тя е правила с помощта на специална лампа, която непрекъснато носела със себе си. Тя я наричала вълшебна лампа, защото чисти несъвършенствата при снимките с телефона й. Подобен уред имат холивудските звезди.

В компанията на Николета Лозанова е бил видян и един от сценаристите на предаването й „Папараци”. Двамата доста често са забелязвани сами извън професионалните си ангажименти, разкриват столични бръмчалки.

Николета Лозанова отрече слуха, че на летището са изгубили багажа й. Припомняме, че тръгна мълвата, че куфара на плеймейтката се е изгубил на летището. В него тя имала дрехи и аксесоари на стойност сто бона. Но водещата на „Папараци” заяви, че това са измислици и вещите й са при нея. Няма нищо затрито и изгубено, допълни още моделката.