Мария избрала скромна рокля за сватбата си, умирала от страх!

Поп фолк певицата Мария разкри, че е адски притеснена заради предстоящата си сватба. Певицата заяви, че никога не се е чувствала по този начин преди. Това разкри фолкаджийката в предаването по Би Ти Ви. Миньончето призна, че е наела за тържествения ден специален сватбен агент. Причината е, че не може да се справи сама и затова се е доверила на професионални услуги.

Според нейните обяснения и виждания тържеството ще бъде нормално. На най-тържествения ден, когато тя ще се врече във вярност на дългогодишния си приятел Християн Гущеров тя ще бъде в изключително семпла булка.

[caption id="attachment_433841" align="alignright" width="300"]Мария Мария призна, че я е страх и се притеснява преди сватбата с Християн Гущеров[/caption]

Поп фолк дивата разкри още, че е получила романтично предложение, за да стане официална половинка на милионера Християн Гущеров. Тя призна още, че му е казала своето „да”, още когато е дошла ди живее при него с дъщеря си Марая. Предложението на богаташа да я направи своя законна половинка станало само ден преди връзката им да навърши три години.

Мария вече има един брак зад гърба си. С хотелиера Митко Андонов имат дъщеря Марая. Той има втора жена до себе си Никол, от която има син. Певицата разкри, че на най-светлия й ден ще присъстват само близки хора. Сред гостите й ще бъдат колегите й Азис, Ивана, Елена Паришева, както и Емилия. Специален гост на тържеството ще бъде поп певеца Васил Найденов.

Мария и Християн Гущеров ще се врекат във вярност на 17-ти януари. Тържеството ще се състои в гранд хогел „София” в столицата. Най-вероятно църковен брак на двойката ще се състои в храма „Света София”.