Елвис Пресли е жив, кълнат се хора, които твърдят, че са го виждалиЕлвис Пресли се е оженил повторно за сервитьорка, когато е на 57

Елвис Пресли все още е жив и се крие! Оказа се, че в това вярват не малко хора, според които Кралят на рока не е починал през 1977 година. Цели 22% от американците са на мнение, че Елвис Пресли е смъртта на легендата е била фалшива и той все още е сред живите, макар , че предпочита да се крие, за да живее спокоен живот.

[caption id="attachment_433824" align="alignright" width="300"]По подобен начин би трябвало да изглежда остарелият Елвис Пресли По подобен начин би трябвало да изглежда остарелият Елвис Пресли[/caption]

Нещо повече, постоянно изникват снимки, които, според много хора, доказват, че Кралят е жив. Специално за вас от razkritia.com събрахме най-любопитните от тях. През 1991 година жена на 53 години разпраща до медиите снимка, за която твърди, че е на Елвис Пресли. Действително, мъжът на кадъра поразително прилича на певеца. От медиите дори се консултират с човек от полицията, специалист по използване на софтуер за състаряване на хора.

Той също потвърждава, че мъжът или наистина е Елвис Пресли, или е някой, който остарява досущ като него. Мъжът от снимката е в инвалидна количка, бутана от медицинска сестра, тъй като е получил удар само няколко дена преди това. Фотото е направено на 31 август 1991 година. Само няколко месеца преди това - през май същата година, младо момиче, работещо като сервитьорка, се кълне, че е сервирало на Краля в заведението, където работи.

През ноември 1992 година пък американски таблоид твърди, че изпълнителят е бил в болницата, където единствената му дъщеря Лиса Мари ражда второто си дете. Източникът на информацията бил човек от персонала на лечебното заведение, който разпознал Краля.

Пак според същия таблоид, през 1992 година Елвис Пресли се жени за сервитьорка, на име Карън Крейн. С която се запознал в закусвалнята, в която тя работела. Тя е с цели 27 години по-младат от него, който по това време е на 57 години, предават от "24 часа".