Ели Гигова вече не крие новата си половинкаЕли Гигова заведе новия си в луксозния си апартамент в сърцето на Париж

Ели Гигова официално има нов мъж до себе си. Милионерската щерка, която дълго време все удряше на камък в любовните отношения, изглежда най-накрая е намерила точния човек за себе си. От известно време насам бившата телевизионна водеща лети на крилете на любовта, издават я нейни близки, а причината е новата й половинка. Това е бизнесменът Димитър Тодоранов, който е сред най-апетитните хапки за родните златотърсачки.

[caption id="attachment_433785" align="alignright" width="300"]Ели Гигова с новия си на вечеря Ели Гигова с новия си на вечеря[/caption]

Господинът не отстъпва по богатство на избраницата си и е сред най-желаните ергени в България. Тодоранов е на 40 години, но все още не е минавал под венчилото. Нищо чудно това да се случи в най-скоро време обаче и то именно с Ели Гигова, издават близки до брюнетката. Отношенията помежду им били толкова сериозни, че двамата дори са взели решение да заживеят заедно на семейни начала.

За да избегнат от родната шумотевица и внимание на медии и фенове, влюбените са предпочели да се установят като за начало във Франция. Там Ели Гигова разполага с луксозен апартаментв самия център на Париж - на най-известната лица Шан'з Елизе. Жилището се разполага на цели 180 квадрата и според запознати е подарък от милиардера Николай Гигов за щерка му.

Тодоранов пък държи куп заведения, сред които един от най-луксозните барове на Лозенец, любимо място на родните богаташи. Именно там е станала и заварката между двамата, през лятото на изминалата 2014 година.

Освен собственик на заведения, избраникът на Ели Гигова е и треньор на националния отбор на България по карате до. Двамата бяха изловени и на романтична вечеря, видяха от hotarena.net.