От всяко лошо положение има спасение

Гласувайте за статията

Аз си мислех, че съм открила спасение в алкохола, но се оказа, че съм грешила

Stop-drinking

От всяко лошо положение има спасение

Истината е малко по-различна. Няма как да не си призная, че имаше един кратък период, в който си мислех, че всичко е добре, че съм започнала да забравям, че мога да продължа нататък, без да си спомням. Става въпрос, че аз имах една нещастна връзка, която приключи малко зле за мен и това по някакъв начин ми се отрази. Не знам защо, но реших, че трябва да се впиша в клишето и да се напивам до безсъзнание след раздялата. В един момент обаче аз осъзнах, че каквото било – било, че уж всичко е минало, забравила съм го него и гадните му номера, не ми пука, но въпреки това продължавам да пия. Честно казано, радвам се, че ми е бил останал малко здрав разум. Радвам се, че все пак съм намерила някакви сили да се справя.

Приятелите ми много ми помогнаха. Благодарение на тях започнах да взимам капките Алкофитал, чието действие е такова, че започнах да пия по-малко алкохол. С течение на времето, докато позлвах капките Алкофитал, аз пиех все по-малко и по-малко. А и самата аз започнах да се ограничавам. Реших, че колкото и лошо да ми е положението, ще намеря начин да изляза от него. И го направих!

Елена Калоферова

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар