Дженифър Анистън изненадващо призна, че не Брад Пит е голямата й любовДженифър Анистън приела да се омъжи за Брад напук на бившия си

Дженифър Анистън сензационно разкри, че не Брад Пит е голямата й любов! Оказа се, че актрисата, която всички съжаляваха след развода й с холивудския секссимвол, всъщност не се е омъжила за него заради огромна любов. А напук! Сладураната от приятели набързо се съгласила да застане с Брад пред олтара, за да направи напук на бившия си. Който всъщност е и любовта на живота й, издават нейни близки.

[caption id="attachment_433681" align="alignright" width="300"]Даниел Макдоналд е голямата любов на Дженифър Анистън Даниел Макдоналд е голямата любов на Дженифър Анистън[/caption]

Кой обаче е мистериозният мъж? Дженифър Анистън доскоро упорито пазеше самоличността му в тайна. Наскоро обаче тя призна, че става въпрос за колегата й Даниел Макдоналд. "Именно той беше единственият", с тъга разкрива звездата, която не крие, че е била лудо влюбена в него.

Двамата имат връзка в продължение на 4 години - от 1990 до 1994 година. Причината за краха на отношенията им обаче не е липса на обич или трети човек. Просто кариерата на Джен тръгва стремглаво нагоре покрай участието й в "Приятели". Заради което звездата се мести в Лос Анджелис. Макдоналд обаче предпочита да си остане в Ню Йорк, където играе на Бродуей.

Така пътищата им се разделят, но Дженифър Анистън не крие, че не е спирала да обича бившата си половинка. Никога. И сватбата му през 1999 година я съсипва. Даниел се жени за италианска актриса, от която има две деца, а само година по-късно Джен казва "да" на Брад Пит.

Решение, което хвърля в недоумение всичките й приятели, които не очаквали подобна стъпка от нея, тъй като били наясно, че не е луда по актьора. Близките й са категорични, че ако бившият й не се беше оженил, тя също нямаше да приеме предложението на Брад.

Отново с Даниел е свързан и последният съкрушителен удар по сладката актриса. През 2007 година бившият й умира от мозъчен тумор, а звездата дълго време не може да се съвземе от шока и мъката. Тя преживява загубата изключително тежко, а медиите отдаваха измъчения й вид на бременността на Анджелина Джоли от бившия й съпруг Брад Пит, научиха от Hotarena.net.