Григор Димитров и Мария Шарапова все повече подхранват слуховете, че ще стават семействоГригор Димитров и Мария Шарапова са готови да станат родители

Григор Димитров и Мария Шарапова работят за бебе? Тази новина взриви световните медии, които от месеци с любопитство следят отношенията между двете тенис звезди. Нещо повече, вестниците и списанията в Америка са категорични, че рускинята е на път да се откаже от кариерата си в тениса, за да сбъдне голямата си мечта. А именно - да стане майка.

[caption id="attachment_433677" align="alignright" width="300"]Григор Димитров и Мария Шарапова Григор Димитров и Мария Шарапова[/caption]

Според запознати пък нашенецът нямал нищо против той и любимата му да станат родители. Още преди няколко седмици в свое интервю Маша намекна, че вече се чувства готова да остави ракетата и да се посвети изцяло на семейството и домакинската работа. Шарапова вече се чувствала твърде изморена от годините, прекарани на корта, а и усещала, че майчинските й инстинкти се обаждали все по-често, пишат от изданието "K-pop Stars".

Дни преди турнира в Брзибейн, в който участва нашето момче, Мария сподели, че има много причини да приключи окончателно с тениса. Тя обаче отказа да конкретизира какво точно има в предвид. Според запознати тенисистката иска да прекарва повече време с половинката си. С когото дори се замислят и за брак, научиха от vsekiden.com.

Самата Шарапова с усмивка отклонява въпросите за евентуален брак помежду им и отказва да отрече, че тя и любимият й са сгодени. "Това ще го запазя само за себе си", многозначително отговаря хубавицата на въпросите дали ще се омъжи за Гришо и кога.

Тя намекна единствено, че е много възможно това да се случи след Олимпиадата в Рио де Жанейро, която е догодина.