Кирил Домусчиев трепери за половинката си

Кирил Домусчиев трепери за половинката си
3.5 (70%) 2 votes

Кирил Домусчиев не оставя съпругата си да направи и крачка сама

Съпругата на Кирил Домусчиев не прави и крачка без гардовете си. Футболният бос наел 4-ма охранители, които бдят денонощно над половинката му. Преди година и половина Кремена го дари с близнаците Петър и Донна. От тогава той не я оставя да направи и крачка сама. Гардовете придружават Кремена дори и до козметичния салон, който тя притежава.

Свикналата да се появява постоянно на светски събития Кремена, сега е ограничила социалните си контакти до минимум по настояване на съпруга си. Двамата почти не се появяват заедно. Единственото място, където могат да бъдат засечени е някой от мачовете на „Лудогорец“. По-голяма част от деня съпругата на Кирил Домусчиев прекарва в дома си.

 Кирил Домусчиев

Кирил Домусчиев нае гардове за Кремена

Причината за това е ревността на съпруга й. Кремена спортува няколко пъти седмично, но дори и във фитнес салона тя се появява в компанията на гардовете, които съпругът й е назначил. Шефът им ги инструктирал да не се отдалечават на повече от 5 метра от нея.

Кирил Домусчиев подбрал за гардове на жена си не особено привлекателни младежи, тъй като искал да бъде спокоен, че когато отсъства около нея няма да има изкушения.

Футболни съпруги коментират, че изолацията, в която Кремена живее, си струва. Кирил Домусчиев окичил съпругата си със злато буквално от глава до пети. Освен златните бижута, които й купува, той не се скъпи и за тоалетите на съпругата си, които също са окичени със злато.

Благородният метал присъства не само в аксесоарите на Кремена, но и в облеклото й. В гардероба на съпругата на Кирил Домусчиев не липсват рокли и обувки със златни елементи. Сред любимите й аксесоари е кожена чанта на известен дизайнер, към която има златни белезници. За тази глезотия Кирил Домусчиев е броил 5 000 долара, научи Хот арена.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Кирил Домусчиев трепери за половинката си”

 1. ЖАЛКА ИСТОРИЯ,А АЗ ГО МИСЛИХ ЗА ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК.ИЗБИРАЛ ГРОЗНИЧКИ ГАРДОВЕ,АМА ТЯ …КАКЪВ ЛИ И Е ВКУСА,И ТОАЛЕТИ,КОИТО СТОЯТ В ГАРДЕРОБА-НАЛИ ИМА МАЛКО СОЦИАЛНИ КОНТАКТИ,ИЛИ ГИ СМЕНЯ,КАТО ФОЛКАДЖИЙКА НА ВЕЧЕРЯ.ТРАГЕДИЯ СТЕ.

 2. pesho

  апр. 27. 2015

  Ккато баща ми, лека му пръст, казваше, комунистите не разбират от п.тки.

 3. Maya Toneva

  май 20. 2015

  А така, трепери, защото сам знаеш, че си мръсник и много хора те мразят.

Добавете коментар